Къща за гости „Рила” състояща се от единадесет стаи, един апартамент, бистро-барбекю с пещ и две механи, намираща се в село Мала църква, Община Самоков! На място има безплатни места за паркиране. Желанието за уют, спокойствие и околна среда може да се съчетае с познавателен екотуризъм, възможност за организиран преход и пикник на открито високо в планината!

Стаите са отопляеми, с телевизор със сателитни канали и самостоятелен санитарен възел с душ. Апартаментът разполага с камина, хол, тераса и бар, а някои стаи имат балкон или тераса. В цялата сграда има безплатен Wi-Fi достъп.

Локално, село Мала църква е разположено високо в Балкана – 1100 м, н.в.,през него минава река Леви Искър, намира се на 8 км. от Община Самоков, на 10 км. от зимен курорт Боровец, на 13 км. от курорт Мальовица, на 20 км. от лифта на Седемте рилски езера с възможност за преход с коне/джипове, на 60 км. от град София и на 90 км. от Рилският манастир!

Разположена в сърцето на Рила, къщата граничи с девствена природа, иглолистна гора, с бистра/питейна планинска река, които я правят уникален като място за активен отдих, развлечения и почивка през всички сезони.

Забавления и Спорт: Изхождайки от географското положение, условията позволяват организирането на интересни туристически забавления и атракции, като пикник на открито до река Леви Искър, преход със Сафари джип и конна езда.

Почивка на Планина: Там където в съчетание с девствена природа, кристални реки и извори, туристите могат да почиват и да се насладят на природата и нейните богатства през всички сезони на годината.

Има възможност с предварителна уговорка за агне в дупка и печено прасенце!

Възможност за "Барбекю" сред природата.

Местоположение:
Цялата къща: 35 гости
Единични стаи: 4
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 3
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Райчо Стойнев