Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила Къща за гости Рила

Къща за гости „Рила” състояща се от единадесет стаи, един апартамент, бистро-барбекю с пещ и две механи, намираща се в село Мала църква, Община Самоков! На място има безплатни места за паркиране. Желанието за уют, спокойствие и околна среда може да се съчетае с познавателен екотуризъм, възможност за организиран преход и пикник на открито високо в планината!

Стаите са отопляеми, с телевизор със сателитни канали и самостоятелен санитарен възел с душ. Апартаментът разполага с камина, хол, тераса и бар, а някои стаи имат балкон или тераса. В цялата сграда има безплатен Wi-Fi достъп.

Локално, село Мала църква е разположено високо в Балкана – 1100 м, н.в.,през него минава река Леви Искър, намира се на 8 км. от Община Самоков, на 10 км. от зимен курорт Боровец, на 13 км. от курорт Мальовица, на 20 км. от лифта на Седемте рилски езера с възможност за преход с коне/джипове, на 60 км. от град София и на 90 км. от Рилският манастир!

Разположена в сърцето на Рила, къщата граничи с девствена природа, иглолистна гора, с бистра/питейна планинска река, които я правят уникален като място за активен отдих, развлечения и почивка през всички сезони.

Забавления и Спорт: Изхождайки от географското положение, условията позволяват организирането на интересни туристически забавления и атракции, като пикник на открито до река Леви Искър, преход със Сафари джип и конна езда.

Почивка на Планина: Там където в съчетание с девствена природа, кристални реки и извори, туристите могат да почиват и да се насладят на природата и нейните богатства през всички сезони на годината.

Има възможност с предварителна уговорка за агне в дупка и печено прасенце!

Възможност за "Барбекю" сред природата.

Местоположение:
Цялата къща: 35 гости
Единични стаи: 4
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 3
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Райчо Стойнев
Райчо Стойнев