Къща за гости Рилски Рахат

село Маджаре · община Самоков, област София

Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат Къща за гости Рилски Рахат

Къща за гости "Рилски Рахат" е разположена в китното планинско селце Маджаре, до Говедарци, което се намира на 10 км. от гр.Самоков, 60 км. от София, 15 км. от Боровец и на 12 км. от к.к. Мальовица.

Настаняване:

Къщата разполага с 11 места (с опция +3), разпределени в:

- голям апартамент /спалня, стая с две единични легла, холно помещение с разтегателен диван 1+1, самостоятелен санитарен възел и южна тераса с изглед към Рила планина/

- малък апартамент /спалня, холно помещение с разтегателен диван 1+1, самостоятелен санитарен възел/

- 1бр. двойна стая /с общ санитарен възел/

- 1бр. тройна стая /с общ санитарен възел/

Къщата е с локално парно отопление. На разположение на гостите е самостоятелно барбекю, което е с уникална камина, самостоятелен санитарен възел, TV, домашно кино, ел. скара, скара на дърва/въглища/ и кухненски бокс с възможност за самостоятелно приготвяне на храна (микровълнова, кафемашина, хладилник). Помещението е подходящо за групи до 11 човека. Има голям двор и кът за почивка, където може спокойно да се насладите на природата. Къщата се намира на главната улица и има хранителен магазин точно срещу нея.

По предварителна заявка домакините предлагат вкусно приготвени местни и национални специалитети от екологично чисти продукти /питки, баници, мекици, катми, пърленки, агне/прасе и др./ в специално изградена пещ в земята; горски чай, сладко от горски плодове, дом.сирене, мляко, пчелни продукти, вино, ракия, сокове.

Забележителности:

Еко пътеки: Леви Искър, Бели Искър; вр. Мечит; с. Говедарци и к.к. Мальовица - със ски писти;

По заявка изглед в Рила планина с планински водач и посещение на северните склонове на Рила с възможност за риболов в реки и езера и фотолов.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Бунгала: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Иван Ковачки
Иван Ковачки