Къща за гости Родопската къща

село Мезек · община Свиленград, област Хасково

Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща Къща за гости Родопската къща

Родопската къща се намира в с. Мезек, община Свиленград с капацитет 23+2 места, разпределени в 9 спални помещения, всяко от които със собствен санитарен възел.

Имате възможност да избирате между двойни, двойни с балкон, тройни и фамилни стаи, или за по-големи компании - цялата къща. Двойните стаи с балкон са и с изглед към Средновековна крепост Неутзикон и вековните дъбови гори на Източни Родопи.

На разположение на гостите е голяма трапезария с камина и мека мебел, оборудвана кухня с всички необходими готварски пособия и посуда, съдомиялна, кафе машина (безплатно кафе и вода), готварска печка с абсорбатор, голям хладилник, ледогенератор и телевизор 65 инча и караоке. Локално отопление с термопомпа. Външна барбекю зона и двор, подходящ за събития на открито.

Очакваме ви!

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Двойни стаи: 8
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Таня Иванова
Таня Иванова