Къща за гости Родопски рай

село Бойково · община Родопи, област Пловдив

Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай Къща за гости Родопски рай

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Родопски рай
Барбекю
Всекидневна
Детски кът
Двойна стая
Тройна стая
Тройна стая
Единична стая
Приземна стая

Вила Родопски рай се намира на 27 километра от град Пловдив, в планинския район на централни Родопи. Мястото е село Бойково. То само по себе си е известно с това, че притежава най-чистия въздух в цяла Европа и е на 1106 метра надморска височина. Също така в района на селото има 13 параклиса, a местата, на които са разположени са стари светилища.

Една от най-интригуващите забележителности е манастирът "Света Богородица", който ежегодно, на 15 август чества храмовият си празник, съвпадащ с празника на селото и църковния празник Голяма Богородица. Друга забележителност е местността "Лина", известна с това, че притежава енергийни лечебни свойства.

Вилата е на 3 нива, като първото ниво е със самостоятелен вход, с 4 легла, камина, телевизор, баня с тоалетна и две двойни спални.

Второто ниво разполага с ъглов диван, камина, оборудвана кухня, механа, телевизор, баня с тоалетна и тераса.

Третото ниво има две двойни спални, като в допълнение и в двете стаи има по едно единично легло.

На етажа има също баня с тоалетна, обслужваща двете спални.

Дворът разполага с външно барбекю, кът за хранене и събиране на гостите, оборудвана кухня. Също така е и подходящ за деца, има на разположение люлка и достатъчно място за игри и забавления.

Цени на вечер - по договаряне.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Радостина Фиданова
Радостина Фиданова