Къща за гости Родопски рай

село Бойково · община Родопи, област Пловдив

Вила Родопски Рай се намира на 27 километра от град Пловдив в планинския район на централни Родопи. Мястото е село Бойково. То само по себе си е известно, че притежава най-чистия въздух в цяла Европа и е на 1106 метра надморска височина. Също така в района на селото има 13 параклиса, a местата на които са разположени са стари светилища. Една от най-интригуващите забележителности е манастирът Света Богородица, който ежегодно на 15 август чества храмовият празник на манастира, съвпадащ с празника на селото и църковния празник Голяма Богородица. Друга забележителност е местността "Лина", известна с това, че притежава енергийни лечебни свойства.

Вилата е на 3 нива, като 1-во ниво е със самостоятелен вход, с 4 легла, камина, баня с тоалетна и две двойни спални. 2-ро ниво разполага с 2 легла, камина, оборудвана кухня, механа, баня с тоалетна и тераса. На 3-то ниво има две спални, в една от която има едно

двойно легло и едно единично легло, а в втората спалня има едно двойно легло и две единични легла. Също така на етажа има баня с тоалетна,обслужваща двете спали.

Дворът разполага с външно барбекю, кът за хранене и събиране на гостите, оборудвана кухня. Също така е подходящ за деца, има на разположение люлка и достатъчно място за игри и забавления.

Цени на вечер: По договаряне

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Радостина Фиданова