Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance Къща за гости Romance

Къща за гости Романс се намира във вилната зона на село Орешак, на тихо и спокойно място, на 1 км от Троянският манастир; на 800 метра от механи, предлагащи доставка на място.

Къщата е на два етажа.

На първият етаж са разположени дневна с напълно оборудвана кухня, маса за хранене, мека мебел (разтегателен диван) и камина, тераса с кът за сядане. Една двойна спалня. Един санитарен възел за етажа.

На вторият етаж са разположени три спални - една, с едно двойно и едно единично легло и тераса към нея, втора, с едно двойно легло и трета с две единични легла. Един санитарен възел за етажа. Голяма тераса с панорамна гледка.

От първия етаж се излиза на просторна закрита тераса с маса за хранене за 12 човека, малък кухненски бокс и още кътове за отдих. През зимата терасата се отоплява с камина на дърва.

Разполага с открит отопляем басейн тип джакузи с невероятна гледка към гората.

Има голям двор, граничещ с гора, подходящ за деца и домашни любимци.

Достъпът до къщата е целогодишен - асфалтов път с улично осветление.

Къщата разполага с паркинг, телевизия с всички включени канали и интернет.

За повече информация - звъннете или ни пишете.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Детелина Никифорова
Детелина Никифорова