Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси Къща за гости Роси

В сърцето на Родопите, на брега на река Арда се намира къща за гости "Роси”. Ние предлагаме на гостите си две тройни стаи, една двойна стая, хол - разтегателна спалня , обзаведен кухненски бокс с общ санитарен възел. На разположение на нашите гости е барбекю с камина в родопски стил. Предлагаме велосипеди, така ще успеете да се докоснете до красивата природата на нашето село. Има възможност за риболов по поречието на река Арда. ​По ваше желание може да Ви приготвим типични родопски специалитети.

Къща за гости „Роси“ предлага на гостите си две тройни стаи и една двойна, както и хол с разтегателна спалня, обзаведен кухненски бокс и общ санитарен възел. Стаите са оборудвани с телевизори с кабелна телевизия, куненски бокс с хладилник, микровълнова печка, кафе машина, фрешмашина, тостер, пералня, ютия и маса за гладене, сешоар, фитнес уреди.

Лятната градина с изглед към река Арда и с барбекю с камина и пещ предлага тихо и уютно място за отмора и наслада, с голямо разнообразие от вкусни национални и родопски ястия от собствени, екологично чисти продукти. Тя е подходяща за организиране на семейни тържества като на ваше разположение са множество музикални инструменти - гайда, акордеон, йоника, китара, перкуси, дайре, пищелка, укарина и хармоника.

Местоположение:
Цялата къща: -
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Росица Боранска
Росица Боранска