Къща "Розмари 2" - "Малката къща" предлага 14 (максимум 16) места и се намира на 7 км от град Елена.

Има много легенди за град Елена, но една от най-интересните е за двама млади влюбени. В нея се разказва, че в девствените вековни гори на Еленския балкан се извивала пътека, по която минала щастлива младоженска двойка- девойката се казвала Елена от село Къпиново, а момъкът Самуил от Твърдица. Разбойници нападнали сватбата и убили хубавата Елена на мястото, където сега е град Елена. Също така къщата се намира на 5 км от ски-пистата в село Мийковци и на 14 км от язовир Йовковци. Къщата е разположена е в подножието на Старопланинския връх Чуката. Тук ще се насладите на спокойствие и ще се докоснете до традиционния български бит и ще имате възможност да опитате домашно приготвена сливова ракия. Вилата предлага отлични възможности за разходка и пикници в планината, бране на гъби и билки, и слънчеви бани.

Вилата е чудесно място за отмора през целия летен и зимен сезон.

"Розмари 2"- "Малката къща" е красива стара къща, която все още пази спомена от отминалите времена. Днес тя е реставрирана, но оригиналната й структура и атмосфера са запазени. Така, къща за гости предоставя на посетителите си уюта и топлина такива, каквито са били преди.

Къщата е обзаведени според нуждите на съвремието – сателитна телевизия, пълно кухненско обзавеждане, локално парно, голямо барбекю с пещ за печене по поръчка, голям двор с за малките палавници.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Петьо Никифоров