Къща за гости Сакар планина

село Орешник · община Тополовград, област Хасково

Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина Къща за гости Сакар планина

Къща за гости с механа "Сакар планина" се намира в село Орешник, общ. Тополовград, сгушено в полите на Сакар планина. Тук ще намерите тишина и спокойствие от забързаното и шумно ежедневие.

Къща за гости с механа "Сакар планина" разполага с капацитет от 13 места - 10 двойни стаи и 1 апартамент. Двойните стаи са просторни и със самостоятелна баня. Апартаментът се състои от просторна всекидневна, спалня и баня.

Къщата предлага механа с кухня към нея, фитнес и сауна.

Механата е със зала за хранене с 60 седящи места. Кухнята към нея е оборудвана с всички необходими уреди за приготвяне на храна - супи, готвени ястия, аламинути, риба, скара, ордьоври, салати, алкохолни и безалкохолни напитки.

В този малко познат край на България, Вие можете да намерите и усетите: спокойствието, уханието и нежността на чистата природа. Може да видите растителни и животински видове, които са редки както за България, така и за Европа, да наберете от богатата естествена билкова аптека множество билки и горски плодове.

Тук ще усетите дъха на древна Тракия. Ще видите уникални паметници, изградени преди хиляди години - долмени, скални светилища. Интерес представлява и манастирът "Св. Троица", скътан сред красива природа в подножието на Сакар планина.

В този край на България, почти незасегнат от забързаното, изморяващо и изхабяващо ежедневие, вие можете да отдъхнете и се пречистите, като се потопите в чистотата на природата, песента на птиците и на щурците вечер, шума на вятъра, ромона на водата, уханието на горски цветя и селски гозби, горещото слънце и ясната луна.

Местоположение:
Цялата къща: 23 гости
Двойни стаи: 10
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Иванка Софкинова
Иванка Софкинова