Къща за гости Сандански Къща за гости Сандански Къща за гости Сандански Къща за гости Сандански

ВАЖНО!!! Цената за наемане на къщата за една нощувка е в размер на 600

лева. Посочената цена от 500 лева е за две или повече нощувки.

Къща за гости град Сандански разполага с шест спални, всяка от тях с отделен санитарен възел. Три от спалните са с отделни единични легла, а останалите три със спални.

Всяка стая е оборудвана с ЛЕД телевизор с кабелна телевизия. Къщата разполага и с голям хол, трапезария и напълно обзаведена и оборудвана кухня. В зимния период топлината в цялата къща е подсигурена от централна парна система.

Дворът е прекрасно озеленен и разполага с барбекю за всеки, който предпочита да приготви вкусотии на жар.

За нашите гости предлагаме всички удобства, за да се чувствате у дома си и да не Ви липсва нищо в битов план.

Къща за гости град Сандански се намира в полите на прекрасната Пирин планина. Курортния град Сандански се намира на пет минути с автомобил движейки се по прекрасен новоизграден панорамен път. На осем километра от къщата се намира месността Попина Лъка, където е и един от най-пленителните водопади в страната ни. На десет километра в планината е месността Торичка черква, а малко по-нагоре е Беговица място, на което може да се насладите, както на прекрасна природа, така и да покарате ски.

Към прекрасните условия, които предлага къщата, всеки наш гост може да бъде нагостен с домашно приготвени Био храни и гозби по избор и разбира се с всички характерни за района ястия. За Вас може да се погрижи професионален готвач, който да направи кулинарни вълшебства. Чистия въздух, прекрасната природа и комфорта на къщата ще Ви накара да почувствате силата на природата и да релаксирате със здравословни разходки и прекрасна домашна храна.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Къща за гости Сандански
Къща за гости Сандански