Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни Къща за гости Съни

Къща за гости "Съни" разполага с модерно и удобно оборудвана механа, три спални с капацитет до 9 души, баня, просторен двор в който на разположение на гостите са беседка, барбекю и басейн, сателитна телевизия и Wi-Fi. Къщата разполага и със собствен паркинг.

На 100 м. от къща "Съни" тече р. Бързица (Костелска ), където може да се разхладите през летния сезон, на 1,5 км. се намира язовир Палици предлагащ спортен риболов, а тези които обичат прохладата и спокойствието на гората могат да се разходят за гъби и билки.

Тук можете да се насладите на красотата на Еленския балкан, на неговата удивителна природа. Регионът се отличава със спокойствие, тишина и чист въздух.

Разрешаваме пребиваването на домашни любимци- срещу допълнително заплащане.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
Отопление:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Даниела Бончева
Даниела Бончева