Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус Къща за гости Селена Спа Хаус

„Селена Спа Хаус“ *** се намира в село Горна Брестница на 4 км. от град Кюстендил и на около 100 км. от град София.

Къщата е на най-високата точка в селото, за което можете да съдите сами по прекрасната гледка, от прозорците на всички стаи. Тя е на 3 етажа и сутерен с капацитет за 19 човека.

„Селена Спа Хаус“ разполага с 6 стаи, 3 от тях имат допълнително легло, а 2 от тях - двуетажни детски легла.

Всички стаи са със собствен санитарен възел и цифрова телевизия. На първи и втори етаж има просторни тераси. В сутерена къщата е оборудвана със санитарен възел, сауна, душ, джакузи и топли легла като всяко удобство разполага с дистанционно управление или табло, където можете да регулирате температурата, светлините и други екстри.

В двора на имота се намира външен басейн с дълбочина 12х16 м. Басейнът и джакузито за пълни с лечебна минерална вода от извор от град Кюстендил. Около басейна ще намерите удобни шезлонги, плътни чадъри и барбекю.

В пряка близост до къщата и басейна се намира обширна трапезария с кухня, която разполага с хладилник, фризер, съдомиялна машина, електрическа готварска печка, абсорбатор, кафе машина, чайник, микровълнова фурна, съдове и прибори. В залата има 55-инчов телевизор, голяма маса за 20 човека и голям диван, което я прави подходяща и за провеждане на обучения и семинари.

Имотът разполага с 40-мегабитов интернет и централно отопление. При предварителна уговорка Селена Спа Хаус предлага масажи и прясна риба, която е собствено производство.

Пушенето в къщата е забранено. Домашни любимци не се допускат.

Настаняването е след 14:00 часа и освобождаването на стаите е до 12:00 часа.

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Петър Илиев
Петър Илиев