Къща за гости Семейство Маврови

село Резово · община Царево, област Бургас

Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови Къща за гости Семейство Маврови

Къща за гости „Семейство Маврови” разполага с 2 апартамента и 4 стаи тип ателие, които са оборудвани с всички битови екстри необходими за едно приятно изкарване на почивката.

Всички стаи са със собствен санитарен възел и климатик. Къщата има и WIFI. От балконите пред Вас се отваря красива и просторна гледка към морето, турския бряг и устието на река Резовска.

Собствениците на мястото предлагат всички условия, които предлага всеки един добър хотел.

В двора може да си направите барбекю, а на покрива може да се отпуснете на голям люлеещ се шезлонг.

От 2016 къщата работи целогодишно. Местоположението и предполага не само лятна почивка - има много еко пътеки за любителите на този вид туризъм. Има възможност за лов и риболов, но това става с предварително запитване. За любителите на водалазни спортове има много добри места за гмуркане.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Светлана Маврова
Светлана Маврова