Къща за гости Сестри Трифонови

село Махалници · община Елена, област Велико Търново

Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови Къща за гости Сестри Трифонови

Къща за гости "Сестри Трифонови" се предлага за ползване самостоятелно и е изключително подходяща за почивка и семейни ваканции през всеки годишен сезон. Отсядайки при нас, ще се насладите на чист въздух, красива природа и спокойствие.

Къща за гости "Сестри Трифонови" се намира в село Махалници, което е разположено в Еленския Балкан (Централна Стара Планина), на 5 километра от гр. Елена, в посока яз. Йовковци. Климатът е мек, континентален. През лятото къщата е хладна, независимо колко топло е навън, а през зимата се отоплява с локално парно.

Къщата е на повече от 150 години. Автентична и запазила облика си - гостоприемна и усмихната, тя не спира да посреща и изпраща гости. Местата за настаняване са 10, с възможност за 2 допълнителни, разположени в 5 спални помещения и два санитарни възела. Приветливи и уютни, на разположеие на гостите са още оборудвана кухня (с камина, трапезария, механа с камина.

Къща за гости "Сестри Трифонови" ще откриете голямо пространство за игра и забавления. Дворът разполага с волейболно и футболно игрище, баскетболен кош, , баскетболен кош за деца, маса за тенис, джаги, детски кътове с люлки. Зелените площи са около 5000 кв метра, винаги идеално поддържани! А малкият двор ще ви зарадва с цветната си градинка, басейна и дългата маса под лозницата.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Толиана Трифонова
Толиана Трифонова