Къща за гости Шарковата къща

село Долен · община Сатовча, област Благоевград

Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща Къща за гости Шарковата къща

Къщата е разположена в старата част, на архитектурен резерват село Долен, с възможност за нощувки до 16 места, санитарни възли, механа с автентична камина, битов кът с обзаведена кухня, просторен двор с барбекю, детски кът, лятна градина, непосредствена близост до река.

Избягайте от големия град, от грижите и тревогите, вземете и приятелите си с Вас. Тук може да откриете истинското място за отмора и релаксация сред тишина, спокойствие и чист въздух.

На гостите се предоставя възможност за самостоятелно приготвяне на храна. Имате възможност за наблюдение и демонстрации на домашни рецепти за приготвяне на местни ястия.

За вашето развлечение туристически и АТВ походи по маркирани маршрути в местността пикници, гъбарство, билки и диворастящи плодове

Ако търсите джакузи и хотелски лукс - не тръгвайте. Ако искате да се приближите до природата, да усетите минали епохи и да се потопите в душата на родопчаните - тази къща е за вас.

В двора има голяма външна камина за барбекю и други изолирани спокойни кътчета сред екзотични вечнозелени дървесни видове. Къщата е подходяща за пленери, партита на приятелски компании, фирми и по-малък кръг от хора.

Тук имате възможности за планински, еко, селски, оф-роуд, конна езда, лов и риболов, приятни вечери до камината в механата.

Идеални терени за тиймбилдинг пейнтбол игри.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 2
студиа: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Емил Шарков
Емил Шарков