Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон Къща за гости Шарон

Къща Шарон, Синеморец разполага с леглова база от максимум 7 места.

Предлагаме една незабравима почивка на море в реставрираната Шаронска къща, намираща се в южната част на с. Синеморец, на 800 м. от плаж "Бутамята" и с приятен изглед към гората.

Къщата разполага с две двойни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, един апартаментът с кухня, санитарен възел и капацитет 2+1 места (възрастни) или 2-ма възрастни + 2 деца.

Отдава се цялата.

Пред къщата се открива двор с тревна площ около 200 м2 и овощни дръвчета за почивка сред зеленина. След изморителния ден имате възможност и за отдих на столове акапулко и релакс на двора.

На разположение на гостите е кухненски кът, барбекю, кафемашина, фурна и микровълнова.

Има предвидени места за паркиране на улицата пред къщата за гости.

Максималния капацитет на къщата е до 7 човека.

Местоположение:
Цялата къща: 7 гости
телевизор:
Безжичен интернет:
климатик:
кухня:
Външно барбекю:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Мариана Николова
Мариана Николова