Къща за гости Шилигарника

град Банско · община Банско, област Благоевград

Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника Къща за гости Шилигарника

Шилигарника е уютна вила разположена в местността Шилигарника сред вековните пирински мури на Пирин планина. За да се погрижим за Вашето неповторимо изкарване механата работи 24 часа, а камината никога не престава да Ви гали с топлината си.

В механата се предлагат уникалните традиционни бански гозби и специалитети, обилно полети с домашно червено вино, отлежало в дъбови бъчви на 1800м надморска височина.

Отправна точка за зимен и летен туризъм. През цялата зима от пистите Ви делят 100м. На Ваше разположение са професионални ски и сноуборд учители.

През лятото е изходен пункт за прекрасните пирински върхове и езера. За незапознатите с маршрутите има на разположение професионален гид. Тези, които искат да разгледат гр. Банско и околностите предлагаме собствен транспорт.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Стефан Праматарски
Стефан Праматарски