8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направете запитване Направете запитване   Заета

Къща за гости "Шипка" се намира в китното градче Шипка, в полите на Стара Планина. Тишината, спокойствието и чистия боров въздух правят почивката пълноценна и зареждаща.

Близо до къщата е началото на атрактивна екопътека. На 500м. е Руската църква, а в покрайнините на града са разположени Тракийските могили "Голяма Косматка", "Шушманец", "Хелвеция" и "Светица". Връх Шипка е на около 15км., а мемориала Бузлуджа - на 12км.

Къщата разполага с обширна дневна, която е удобна за 20 души. За комфорт има и мека мебел, плосък телевизор, тихи игри /табла, карти/. За децата също има настолни игри.

Интернета е с много добро качество. Кухненският бокс е оборудван с всичко необходимо за едно домакинство-фурна, котлони, хладилник, фризер, микровълнова, кафемашина. Стаите за нощувка са шест - три четворни, две тройни и една двойна. Всяка една разполага с плосък телевизор, тоалетка, гардероб и хавлии. Баните и тоалетните са три.

В градината има на разположение барбекю за 20 души. Скарите са две-на ток и дървени въглища. Има изградена спортна площадка - лост и успоредка. За децата има пясъчник.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
сем. Петрови