Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка Къща за гости Шипка

Къща за гости "Шипка" се намира в китното градче Шипка, в полите на Стара планина. Тишината, спокойствието и чистия боров въздух правят почивката пълноценна и зареждаща.

Близо до къщата е началото на атрактивна екопътека. На 500 м. е Руската църква, а в покрайнините на града са разположени Тракийските могили "Голяма Косматка", "Шушманец", "Хелвеция" и "Светица". Връх Шипка е на около 15 км., а мемориала Бузлуджа - на 12 км.

Къщата разполага с обширна дневна, която е удобна за 18 души. За комфорт има и мека мебел, плосък телевизор, тихи игри (табла, карти). За децата също има настолни игри.

Интернета е с много добро качество. Кухненският бокс е оборудван с всичко необходимо за едно домакинство - фурна, котлони, хладилник, фризер, микровълнова, кафемашина. Стаите за нощувка са шест - три четворни и три двойни. Всяка една разполага с плосък телевизор, тоалетка, гардероб и хавлии. Баните и тоалетните са три.

В градината има на разположение барбекю за 18 души. Скарите са две - на ток и дървени въглища.

Има изградена спортна площадка - лост и успоредка. За децата има пясъчник.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
сем. Петрови
сем. Петрови