Къща за гости Щъркелите

село Пролеша · община Божурище, област София

Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите Къща за гости Щъркелите

Къща за гости ''Щъркелите-Пролеша'' се намира в село Пролеша, Софийска област. Селото отстои на 17 km от центъра на гр. София. Намира се в Софийското поле, на около 2 km в посока запад-северозапад от гр. Божурище. Разположено е в полите на Пролешка могила и около река Вада, която води началото си от непресъхващ извор в центъра на селото, каптиран и известен като "Римската чешма". Климатът е умереноконтинентален с температури, близки до тези в гр. София.

Къщата носи името си от щъркеловото гнездо което е построено на един от стълбовете на оградата и от години е обитавано от семейства щъркели. Щъркела е птица, която носи семеен уют и щастие за дома, над който гнезди, символ е на плодородието и родителските грижи.

На три етажа с четири спални. Къщата има камина с водна риза. Разположението на стаите е следното: На първия етаж има входно антре, хол, трапезарна част и кухненски бокс.Те са оптически свързани има и камина. На този етаж има тоалетна с душ. На втория етаж има три стаи и баня с тоалетна. Едната е спалня другите две са с двойни легла има и детско креватче. Третият е висок мансарден етаж с голямо легло спалня и разтегателен диван. Къщата е оборудвана с хладилник, печка, кафе машина, домакински и готварски прибори. Освен това при желание могат да се поръчат храни, скара и др. от ресторанта в селото. В село Пролеша също има добре зареден хранителен магазин.

Градината е най-голямото предимство на тази къща, обширен двор с трева подходящ за игри на открито, батут. Навес с голяма маса и барбекю. Близостта до София го прави много удобно място за празнуване на детски и семейни тържества.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 4
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Моника Азова
Моника Азова