Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Къща за гости Щереви
Релакс в двора
Навес
На входа
Кухня
Механа
Хол
Двойна стая

Къща за гости „Щереви“ разполага с една двойна и две тройни стаи- 8- 10места, голям хол на втория етаж с разтегателен удобен диван, което дава опция за допълнителни места за спане. Има телевизор на всеки етаж с кабелна тв, баня и две тоалетни. Трапезарията е с 8-10 места, камина, телевизор и музикална уредба. Кухнята е оборудвана с кафе машина, термо кана, хладилник, печка за готвене, микровълнова фурна, домакински прибори и още една маса за 6-8 човека. Отлично отоплена с конвектори във всички помещения на първия етаж и с климатици на втория.

На разположение на гостите е прекрасна градина с навес, външно барбекю, лятна кухня, селска пещ за печене, електрическа скара, голям двор.

За децата дворът е оборудван с батут, пясъчник, къщичка, люлки, хамак, семейни игри.

Село Новаково е сгушено в северното подножие на Преспанския дял в Западните Родопи, на 470 м надм. вис. Южно от него се извисява връх Тръна (1309 м н.в.). В северна посока се простира Тракийската низина. През селото тече Селска река, приток на р. Мечка.

Планинските възвишения над селището са обрасли предимно с дъбови и букови гори. Разнообразният релеф, богатата флора и чистият въздух, с които се характеризира природата около Новаково, създават идеални условия за туризъм. Само на 10 км. от селото се намира хижа “Сини връх” (1050 м н.в.), която е пункт от европейския маршрут Е-8. В близост до нея по билото на планината е разположена местността “Дълга поляна”, откъдето като на длан се вижда Тракийското поле. Селото е опасано от параклиси.

Климатът в селото е преходноконтинентален.

Местоположението на селото дава възможност за еднодневни екскурзии до Перперикон, Татул, Асенова крепост, Бачковски манастир, Кръстова гора, Белинташ и много други.

Заповядайте при нас, за да се насладите на тишина и спокойствие, да се забавлявате и да прекарате незабравими дни !

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
сем. Щереви