Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща Къща за гости Сичанова къща

Сичановата къща е разположена в балканското село Бръчковци, което се намира на 5 км. от град Елена и само на 120 метра от брега на язовир Йовковци.

Къщата разполага с леглова база за 10 човека. Всяка стая е със собствен санитарен възел и сателитна телевизия. WI-FI в цялата къща.

На гостите се предоставя възможност сами да си приготвят храна в уютна трапезария с напълно оборудвана кухня и да се насладят на вечери пред камината.

На двора има изградено барбекю. Предлага се безплатен паркинг и озеленен терен, където Вашите деца могат свободно и безопасно да играят на воля.

Къщата предлага чудесни условия за почивка както на запалените по риболова, така и на семейства с малки деца решили да се насладят на чудесния балкански климат и чист въздух.

Заповядайте при нас, за да усетите гостоприемството на Сичановата къща!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Ради Лафи
Ради Лафи