Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида Комплекс Симида

Къщи за гости "Симида" е целогодишен комплекс от самостоятелни къщи, намиращи се в село Дебнево, между градовете Троян, Ловеч, Априлци и Севлиево.

Селото е известно с красивите гледки, прелестния Балкан, чистия въздух. В Дебнево има хранителни магазини, от които може да се закупи всичко необходимо. През лятото се организира Международния фестивал на музиката и изкуствата "Jam on the river" , който привлича стотици хора от цяла България.

Комплексът се състои от 4 самостоятелни къщи с двор и с отделен вход , напълно оборудвани за вашата почивка със семейство и приятели сред красивата и чиста природа. Гостите на къщата ползват споделени с другите къщи:

- целогодишен отопляем басейн (29-30 градуса) - 4 м / 8 м + детска част 60 см дълбочина;

- целогодишно джакузи за 7 човека, парна баня и сауна, ситуирани в непосредствена близост.

„Симида 1“

Капацитетът за настаняване в къща за гости Симида 1 е 5+2 места, разпределени в 1 двойна, 1 тройна стая и хол с разтегателен диван за двама.

На гостите ни са предоставени всекидневна с мека мебел, телевизори с плосък екран и сателитни канали; трапезария; оборудвана кухня с микровълнова печка, хладилник, пералня; санитарен възел; голяма веранда с маса и столове.

Отоплението през зимния период е с климатици.

В обширния затревен двор има барбекю и детска площадка.

„Симида 2“

Къща за гости Симида 2 представлява къща, в която стопаните са създали прекрасен домашен уют с всички съвременни удобства за пълноценна почивка.

Капацитетът за настаняване е за 11 гости и 5 допълнителни, настанени на диван.

Етаж 1 (до 5+1 места) включва всекидневна с мека мебел и камина; оборудвана кухня и трапезна маса за до 8 човека; спалня с 1 двойно и 1 единично легло; санитарен възел.

С отделен вход на етажа има и самостоятелна двойна стая със санитарен възел.

Етаж 2 (до 6+2 места) - на разположение са всекидневна с мека мебел и голяма холна маса за 8 човека; оборудвана кухня с мивка, хладилник, микровълнова, тостер, посуда и прибори, печка (изнесена на терасата поради липса на аспирация); без пералня; 2 тройни стаи; 1 санитарен възел и широка веранда.

Държим да уведомим нашите гости, че условията в къщата позволяват в общата трапезария да се съберат до не повече от 10 възрастни, а децата могат да ползват втората трапезария.

В къщата са осигурени телевизори с плосък екран и сателитни канали; интернет; принадлежности за баня и пособия за гладене. Отоплението през зимните месеци е с локално парно и климатици.

Етажите на къщата могат да се отдават поотделно!

Гостите на къщата могат да ползват барбекю в двора и сезонен сглобяем басейн и люлка за релакс; за децата - батут. Къщата разполага с паркоместа.

„Симида 3“

Къща за гости Симида 3 представлява къща, подходяща за деца и много уютна.

Капацитетът за настаняване е 11 места + 2 , настанени на диван.

Разпределени са в 4 спални помещения с 3 санитарни възела.

Етаж 1 включва всекидневна с мека мебел, маса за 12 гости, камина, оборудвана кухня; спалня с 1 двойно и 1 единично легло; санитарен възел.

Етаж 2 - на разположение са 2 тройни и 1 двойна стаи, 2 санитарни възела.

В къщата са осигурени телевизори с плосък екран и сателитни канали; интернет; принадлежности за баня и пособия за гладене. Отоплението през зимните месеци е с камина с локално парно и климатици.

Гостите на къщата могат да ползват барбекю в двора, а малчуганите - детски кът. Къщата разполага с паркоместа.

„Симида 4“

Къща за гости Симида 4 е къща, идеална за интензивна почивка.

Капацитетът за настаняване е 13 места.

Етаж 1 включва всекидневна с мека мебел, трапезна маса и камина; напълно оборудвана кухня; 1 двойна и 1 тройна стая; санитарен възел с баня и тоалетна; веранда.

На етаж 2 са разположени 1 двойна и 2 тройни стаи, санитарен възел с баня и тоалетна и тераса с маса и столчета.

В къщата са осигурени телевизори с плосък екран и сателитни канали; интернет; принадлежности за баня и пособия за гладене. Отоплението през зимните месеци е с локално парно и климатици.

В двора на къщата гостите могат да ползват голяма механа (до 20 места) с оборудвана кухня с всички необходими електроуреди, със съдомиялна и 60 инчов телевизор.

На разположение е и преносимо барбекю. Къщата разполага с паркоместа.

Къщи за гости "Симида" могат да предложат множество развлечения в района. Селото е известно с красивата и чиста река Видима. Локацията е подходяща за риболов, лов на едър дивеч, конна езда при предварителна уговорка , както и за организиране на излети в планината.

За обичащите природната среда препоръчваме да видят водопад Скока Калейца (на 17 км), водопад Видимско пръскало (на 19.5 км) и водопад Райското пръскало (на 29.6 км) по въздух в права линия.

На почитателите на културните забележителности предлагаме да посетят Троянския манастир "Успение Богородично" (на 12.1 км), Дряновския манастир "Свети Архангел Михаил" - с. Дряново (на 47.7 км) , парк-музей Шипка (на 45.5 км), Паметник "Арка на свободата" - Беклемето и Къкринското ханче - село Къкрина (30 км).

Интерес представлява и римската крепост Калето, където наскоро са открити златни монети и накити, изложени в музея на местното читалище.

Мястото е подходящо за различни приятелски и семейни събирания, както и сватбени тържества - на 20 м се намира красива църква.

В близост до комплекс "Симида" се организират различни мероприятия. В края на септември ежегодно се провежда Празника на сливата в град Троян (25км) , октомврийският фестивал на Тиквата в град Севлиево (30км) , Празникът на град Ловеч на 11 май (30км) и още много други!

Близостта на къщите позволява настаняване на по-големи компании (до 40+9 гости), като на разположение е ресторант в селото (зала и кухня за самостоятелно приготвяне на храна), за който се заплаща допълнителен наем.

Комплекс "Симида" имат ограничение за шум.

След 23:00 ч. не се допуска нарушаване на реда и силен шум.

Местоположение:
Капацитет: 49 гости
Къщи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Комплексът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Събиранията на компании са възможни, но с ограничение на шума до 23:00 часа.
Детските лагери са възможни, тъй като има наличие на обезопасена среда за деца, просторен двор и съоръжения за игра.
Празнуването на юбилеи, родови срещи, рождени дни е възможно, поради наличието на ресторант, който се отдава при доплащане. Ресторантът е с кухня за самостоятелно приготвяне на храна. Има възможност за еднодневно наемане.
Има басейн, сауна, джакузи, парна баня и детски басейн. Използването им е възможно от 8:00 до 20:00 часа. След определеното време ползването им е ЗАБРАНЕНО!
Нарушаването на реда на територията на къщата за гости и вдигането на шум след 23:00 часа е ЗАБРАНЕНО!
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Дарин Благоев
Дарин Благоев