Къща за гости Синьо лято

град Поморие · община Поморие, област Бургас

Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято Къща за гости Синьо лято

Здравейте приятели на лятото!

Нашата къща за гости се намира на 5 минути пеш от южния плаж в новата част на град Поморие.

Този плаж се отличава с хубавия си пясък, липса на течения и вълнение в следобедните часове, което го прави идеален за използване през целия ден и от семейства с малки деца!

На нашите гости предлагаме апартаменти и стаи! На разположение на нашите гости е вътрешен двор с градина, барбекю, лятна кухя и детски кът.

За малчуганите сме осигурили голямо разнообразие от играчки, за да палуват на воля докато вие си почивате или се приготвяте за плаж.

Къщата се намира на тиха и спокойна улица с много и удобни места за паркиране. Магазини, автобусни спирки, места за хапване има в непосредствена близост - на няколко минути пеша!

Заповядайте при нас!

Местоположение:
Цялата къща: -
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
студиа: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Николинка Стайкова
Николинка Стайкова