Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси Къща за гости Сиси

В къща "Сиси" ще откриете невероятна атмосфера за отдих, забавление и възможности да се запознаете с местната култура, хора и обичаи. Автентичната среда на селото и гостоприемството на местните ще Ви накарат да се чувствате като у дома си и да се връщате отново и отново. Село Давиково разкрива неописуеми гледки и дива природа, намира се в Преспанския дял на Западните Родопи, в подножието на връх „Свобода”, в сърцето на Родопа планина.

Може да се насладите на традиционната кухня и да срещнете хора, с които да попеете, да се посмеете и да поприказвате на местния диалект. Ако кулинарията ви е сила, може да се възползвате от барбекюто и двете камини (външна и вътрешна), където да изпробвате уменията си и да заситите емоциите. Ако това не е по силите ви, домакините могат да приготвят храна за вас по предпочитание. Също така в двора на къща "Сиси" има хранителен магазин.

В близост до селото има микроязовир и рибарник. Микроязовирът е разположен на 1600 м. надморска височина. В него се въди шаран и каракуда, толстолоб и бял амур. Малко по-надолу от микроязовира се намира рибарникът, където пък има пъстърва.

Къща „Сиси“ се намира на Превала, в село Давидково, което предлага удобен достъп (за поход или с транспорт) до най-известните места за туризъм в околностите като: връх „Свобода“ 1980 м. или познат от местните като „Енихан баба“, хижа „Свобода“, хижа „Преспа“, Кръстова гора, минерален комплекс в село Баните и др.

Мястото е изходна точка към маркирана еко-пътека (3 ч.), както и до нечувани местни природни забележителности, където може да поддържате тонуса си и да останете в уединение с природата. Може да посетите местни забележителности в селото: училището от 1880 г., храм "Св. Пророк Илия“ от 1924 г., читалище „Зора“ и др.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
сем. Юркеви
сем. Юркеви