Къща за гости SkyView Къща за гости SkyView Къща за гости SkyView Къща за гости SkyView Къща за гости SkyView Къща за гости SkyView Къща за гости SkyView Къща за гости SkyView

"SkyView" е малка и уютна къща, сгушена в полите на Стара Планина. Непосредстевено от къщата тръгват пътеките за разходка в планината. Разположението на къщата е много атрактивно за повечето ни посетители, защото се намираме в централната градска част, в близост до църквата с Радиното училище и метоха, Къщата на занаятите, Къщата- музеѝ на Иван Вазов, както и всички магазини и заведения, а същевременно като краѝна къща до планината е много тихо и спокоѝно.

Къщата има 4 стаи с приятна и свежа атмосфера, всяка със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, климатик, безжичен интернет. Всяка стая е подходяща за двама или трима души.

Като наши гости, вие можете да ползвате пералня, компютър с интернет достъп,безжичен интернет.

Вие можете да се отпуснете в приятна градина или на терасата с невероятна гледка към цялата долина между Стара Планина и Средна Гора. Тази гледка е и гордостта на нашето място.

Град Сопот е популярен наѝ- вече със седалковия си лифт и добрите условия за парапланеризъм. Интерес за тези, които искат да опитат от това удоволствие, но нямат опит и познания са тандемните полети.

За повече информация се свържете с нас!

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Грета Масленишка
Грета Масленишка