"SkyView" е малка и уютна къща, сгушена в полите на Стара Планина. Непосредстевено от къщата тръгват пътеките за разходка в планината. Разположението на къщата е много атрактивно за повечето ни посетители, защото се намираме в централната градска част, в близост до църквата с Радиното училище и метоха, Къщата на занаятите, Къщата- музеѝ на Иван Вазов, както и всички магазини и заведения, а същевременно като краѝна къща до планината е много тихо и спокоѝно.

Къщата има 4 стаи с приятна и свежа атмосфера, всяка със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, климатик, безжичен интернет. Всяка стая е подходяща за двама или трима души.

Като наши гости, вие можете да ползвате пералня, компютър с интернет достъп,безжичен интернет.

Вие можете да се отпуснете в приятна градина или на терасата с невероятна гледка към цялата долина между Стара Планина и Средна Гора. Тази гледка е и гордостта на нашето място.

Град Сопот е популярен наѝ- вече със седалковия си лифт и добрите условия за парапланеризъм. Интерес за тези, които искат да опитат от това удоволствие, но нямат опит и познания са тандемните полети.

За повече информация се свържете с нас!

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Грета Масленишка