Къща за гости Слънчогледите

град Поморие · община Поморие, област Бургас

Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите Къща за гости Слънчогледите

Можете да ни намерите в новата част на град Помориe, на тиха улица, само на 5 минутки пеш от Южния плаж.

Къщата разполага с гостоприемно фоайе, двойни, тройни стаи, студио и зала за събития. Всяка стая е със собствен санитарен възел, телевизор и минибар. Всички стаи са оборудвани с климатици, което ги прави удобни за ползване и извън летния сезон.

Студиото се състои от две свързани стаи и тераса. В едната има голяма спалня и двуетажно легло, а другата е просторна всекидневна с оборудвана кухня с печка, пералня и хладилник и разтегателен диван.

В големия зелен двор има зона с барбекю и зала, удобна за провеждане на събития, с капацитет до 18 души. Имаме и вендинг автомат за кафе.

Допълнителни удобства са Wi-Fi мрежа, кабелна телевизия и малка библиотека.

В близост има ресторанти, заведения за бързо хранене и хранителни магазини, а на 15 минути пеш от нас се намира новопостроения Сънсет Аквапарк с едни от най-дългите пързалки в Европа.

Пред къщата има удобни места за паркиране.

За Вашата почивка предлагаме слънчево лято, солено море и жълти слънчогледи.

Работим целогодишно!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 5
студиа: 1
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Йова Илиева
Йова Илиева