Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка Къща за гости Славянка

Бутиковата вила съчетава планинската красота, възрожденски дух, чист въздух и тишина. Намира в подножието на планина Славянка, на 30 км от гр. Сандански. Построена през 1921 г., тя е изцяло реновирана през 2018 и предлага удобствата на модерният дом.

Къщата е с 4 спални, 2 модерни бани, 2 хола, напълно оборудвана кухня и вътрешна камина. В двора можете да релаксирате край басейна с уникална гледка към склоновете на планината, да си направите барбекю на дървени въглища и да хапнете на сянка под навеса. До къщата се намира и напълно самостоятелно студио, с 2 легла кухня и баня.

Районът е богат на забележителности, както природни така и исторически.

Ако обичате разходките в планината, може да поемете по една от многото планински пътеки в района или да посетите Извора - карстов извор с дебит 1200 л/сек (от където и идва водата в къщата).

Ако пък обичате разходките с кола, посетете най-малкият град в България - Мелник, разгледайте пясъчните дюни, посетите някоя винарна и хапнете истинска домашна храна. На 30 мин с кола се намират и Рупите, известни с лечебните си минерални извори и последния дом на смятаната за ясновидка Ванга.

Границата с Гърция е на 20 мин с кола а най-близкият плаж Аспровалта на по-малко от 2 часа.

Насладете се на винаги слънчевото време и лекият планински полъх вечер.

При зaявка от клиента, предлагаме закуска, разходки с местен гид и др.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Яна Петрова
Яна Петрова