Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян Къща за гости Смилян

Изберете идеалното място за вашата почивка, сред красотата и величието на Родопите, а именно- спокойствието на селския туризъм в село Смилян.

Предлагаме Ви две луксозно обзаведени къщи, в които е се преплитат типичния родопски стил и модерният съвременен лукс. Къщите са на по два етажа. В едната къща има механа на разположение на всички гости.

На двора има изградена каменна водна каскада, както и естествен кладенец с бистра студена вода. В отделна постройка е обособено закрито барбекю, където има място за 25 човека, и където можете да прекарате безкрайни часове през топлите летни вечери. Красивата лятна градина внася допълнително настроение на всеки, който избере нашите къщи за своята почивка.

Къщите са с напълно оборудвани кухни, а останалото обзавеждане включва: телевизор с кабелна телевизия, климатик, DVD, видео, минибар, интернет връзка и телефон.

Можете да разчитате на нас за съдействие при намирането на различни развлечения в околностите на село Смилян, както и в района на Смолян и Пампорово. Тук можете да се забавлявате с риболов, скално катерене, посещаване на пещери, яздене, ски, сноуборд и много други. В района има и множество природни и културни забележителности.

Само тук имате възможност да опитате истински Смилянски фасул и да видите традициите, живота, бита и гостоприемството на местните жители.

Подарете си една незабравима почивка и бъдете наши гости.

Наблизо се намират:

* Смилян, Могилица и Арда. Пътешествие из Смолянския край - 2.1 км.

* Смолянски прелести - Широка Лъка и Чудните мостове през зимата - 7.8 км.

* Планетариума в град Смолян. - 8.2 км.

* Регионален исторически музей Смолян.. - 9.7 км.

* Момчиловци- една родопска магия - 11 км.

* Пещера Ухловица - 9.3 км.

* Пещера Ухловица - 9.5 км.

* Момчиловата крепост край село Градът - 12.2 км.

* Смолянските езера - 14.4 км.

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Мария Драгнева
Мария Драгнева