Изберете идеалното място за вашата почивка, сред красотата и величието на Родопите, а именно- спокойствието на селския туризъм в село Смилян.

www.martina-group.com

Предлагаме Ви две луксозно обзаведени къщи, в които е се преплитат типичния родопски стил и модерният съвременен лукс. Къщите са на по два етажа. В едната къща има механа на разположение на всички гости.

На двора има изградена каменна водна каскада, както и естествен кладенец с бистра студена вода. В отделна постройка е обособено закрито барбекю, където има място за 25 човека, и където можете да прекарате безкрайни часове през топлите летни вечери. Красивата лятна градина внася допълнително настроение на всеки, който избере нашите къщи за своята почивка.

Къщите са с напълно оборудвани кухни, а останалото обзавеждане включва: телевизор с кабелна телевизия, климатик, DVD, видео, минибар, интернет връзка и телефон.

Можете да разчитате на нас за съдействие при намирането на различни развлечения в околностите на село Смилян, както и в района на Смолян и Пампорово. Тук можете да се забавлявате с риболов, скално катерене, посещаване на пещери, яздене, ски, сноуборд и много други. В района има и множество природни и културни забележителности.

Само тук имате възможност да опитате истински Смилянски фасул и да видите традициите, живота, бита и гостоприемството на местните жители.

Подарете си една незабравима почивка и бъдете наши гости.

Наблизо се намират:

* Смилян, Могилица и Арда. Пътешествие из Смолянския край - 2.1 км.

* Смолянски прелести - Широка Лъка и Чудните мостове през зимата - 7.8 км.

* Планетариума в град Смолян. - 8.2 км.

* Регионален исторически музей Смолян.. - 9.7 км.

* Момчиловци- една родопска магия - 11 км.

* Пещера Ухловица - 9.3 км.

* Пещера Ухловица - 9.5 км.

* Момчиловата крепост край село Градът - 12.2 км.

* Смолянските езера - 14.4 км.

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Мария Драгнева