Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян Къща за гости Смолян

Къщата има два етажа, разполага с две спални, два хола всеки с кухненски бокс, две бани, всеки етаж има тераса и басейн през лятото / от май до септември /.

Вторият етаж е оборудвана с подово отопление и камина, първият етаж има печка на дърва с фурна функция. На всеки етаж има и климатик с отоплителна функция. Ток, вода, топла вода са на разположение.

Смолян е град, недалеч от границата с Гърция. Къщата се намира на около 15 минути пеша от стария център, пешеходната алея, заведения и магазини. Много съседи имат коне, крави, кучета и други домашни любимци.

Закуска, прясно мляко и други естествени продукти ще бъдат на разположение при поискване. Две малки хранителни магазини с всички необходими продукти са в непосредствена близост, на около 2 минути пеша.

Лицензиран планински водач е на разположение по заявка и ваше желание, заплаща се допълнително. Уговорете предварително планински турове и разходки в Родопите!

Трансфер от летището или до пистите в Пампорово срещу такса по договаряне, като екскурзии до забележителности в региона. Езда в планината с водач, риболов е също така лесно да се организира. Смолян е за туристи, които обичат високи планини, добър климат с много слънце и девствена природа.

Цената за двама, трима души е по договаряне!

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Жана Захариева
Жана Захариева