Къща за гости Сноуфлейк Къща за гости Сноуфлейк Къща за гости Сноуфлейк Къща за гости Сноуфлейк Къща за гости Сноуфлейк Къща за гости Сноуфлейк Къща за гости Сноуфлейк Къща за гости Сноуфлейк

Луксозни, нови къщи с модерен дизайн, разположени на тиха уличка, на пешеходно разстояние до ски лифта и непосредствена близост до главната пешеходна улица. Къщите разполагат с напълно оборудвани кухни и място за хранене с камина и телевизор. Могат да се наемат по отделно или заедно, в зависимост от нуждите ви.

Къща 1: Къща за гости Сноуфлейк (Snowflake Chalet)

Има 8 двойни стаи, които при нужда могат да бъдат организирани за повече/по-малко хора. Всяка стая разполага със собствена баня/тоалетна, телевизор и тераса (само една стая няма тераса). Стаята за игри и отдих разполага с PlayStation 3, маса за карти, удобни кресла, които да направят почивката ви още по-приятна. Стая за ски/борд оборудване.

Къща 2: Вила за гости Сноуфлейк (Snowflake Lodge)

Има 4 красиви двойни стаи, с широко място за багаж. Всяка стая разполага със собствена баня + тоалетна. Дизайнерска кухня и трапезария с френски прозорец, с изглед към градината. Стая за ски/борд оборудване.

Къщите делят двор, в който се намира външно джакузи и сауна.

Безплатен Wi-fi интернет в целия имот.

Възможност за паркинг непосредствено до къщите.

При желание, може да се организира готвач, срещу допълнително заплащане.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Мартин Нетов
Мартин Нетов