Къща за гости Созополис

град Созопол · община Созопол, област Бургас

Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис Къща за гости Созополис

Къща за гости "Созополис" е разположена в централната част на стария град в Созопол, на метри от морето и на около 150 м. от централния плаж на града. Непосредствено до архитектурно - историческия комплекс "Източна крепостна стена и кула" и до археологическата забележителност "Средновековна църква с базилика"

За вашата приятна почивка къща "Созополис", предлага стаи, студиа и апартамент. При нас може да не откриете лукса на 5 звезден хотел, но ще усетите уюта и гостоприемството на семейният хотел, създаден и поддържан с много грижа и любов.

Всяка стая на къщата разполага със собствен санитарен възел и е оборудвана с климатик, кабелна телевизия, хладилник, кана за вода.

Студиата и апартамента имат оборудван кухненски бокс.

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
студиа: 2
апартаменти: 2
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Станимир Христов
Станимир Христов