Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви Къща за гости Сталеви

За Вашата пълноценна почивка в курорта Лозенец, къща за гости "Сталеви" разполага с 8 двойни стаи.

Къщата е разположена на 150 метра разстояние от центъра на красивото село Лозенец и на около 500 метра от плажа. Стаите са просторни и светли с възможност да се поставят още едно или две допълнителни легла.

Всяка стая разполага с телевизор с кабелна телевизия, WI-FI интернет, хладилник, тераса, климатик и самостоятелен санитарен възел. Две от помещенията имат и излаз и към красивия двор.

На разположение сме Ви предоставили и просторен красиво озеленен двор декориран с много естествени цветя, както и лятна кухня с камина, готварска печка, микровълнова, барбекю и всичко необходимо за готвене.

Можете да паркирате автомобилите си около къщата за гости. На 5м. от тук има кафе и магазин, откъдето можете да си набавите всичко необходимо!

Заповядайте при нас в къща за гости "Сталеви"!

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
сем. Сталеви
сем. Сталеви