Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов Къща за гости Стамболов

Хотел Стамболов се намира в сграда - паметник на културата на един от основните булеварди в град Велико Търново. Това централно местоположение прави хотела идеално място за посетителите на старата столица, които искат да разгледат културно-исторически забележителности или посещението им е служебно, свързано с някои от големите учреждения в града. Хотелът е близо до архитектурната забележителност Царевец и всички исторически забележителности в стария град.

Семеен хотел Стамболов е разположен на атрактивно място, в старата част на град Велико Търново, в близост до архитектурния комплекс Самоводска Чаршия и крепостта Царевец.

Хотелът предлага на своите гости настаняване в пет стаи и един четиристаен апартамент на последния етаж, като стаите от апартамента могат да се наемат и самостоятелно. Всички стаи имат панорамни тераси и са оборудвани с климатик, самостоятелен санитарен възел, сателитна телевизия, безжичен интернет, хладилник, ютия и сешоар.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Къща за гости Стамболов
Къща за гости Стамболов