Къща за гости Стара планина

град Калофер · община Карлово, област Пловдив

Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина Къща за гости Стара планина

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Градина
Механа
Двойна стая
Двойна стая
Студио
Студио
Единична стая
Пред къщата

Къща за гости "Стара планина" се намира в китното градче Калофер, под връх Ботев.

Разполага с 6 двойни стаи, 1 единична стая и 1 студио, което се състои от 2 преходни стаи и кухненски бокс. Във всяка стая има разтегателен диван, телевизор, Wi-Fi, климатик, хладилник и самостоятелен санитарен възел. Три от стаите са с тераса.

На разположение на гостите е прекрасна градина с външно барбекю. За удобство на гостите има просторна механа и кухня, които са оборудвани с кафе машина, термо кана, хладилник, печка за готвене, микровълнова фурна, домакински прибори, климатик и телевизор.

Сигурни сме, че ще се очаровате от приятната атмосфера съчетаваща възрожденски дух със съвременни удобства!

Град Калофер е само на 17 км. от Карлово, на 22 км. от Сопот, на 56 км. от Пловдив, на 222 км. от Бургас, на 300 км. от Варна и на 164 км. от София.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 6
Тройни стаи: 5
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Стоян Георгиев
Стоян Георгиев