Къща за гости Старата България

село Кюлевча · община Каспичан, област Шумен

Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България Къща за гости Старата България

"Старата България" е етно-къща за гости, сгушена в подножието на Мадарските скали, между първите две Български столици Плиска и Преслав. Мястото е подходящо както за любителите на културно–историческия туризъм, така и за любителите на велосипедизма, парапланеризма, лова и риболова.

Kъщата е етнографски модел на Българският дом, какъвто го е съхранилo времето.

За възстановяването и доизграждането и са използвани минимум нови материали и вещи, a болшинството от мебелите са ръчно изработени или реставрирани от собствениците и всяка стая е със свой уникален интериор и обзавеждане.

Къщата има собствен паркинг и може да подслони до 14 човека. Разполага с две постройки: стара и нова. Старата къща е близо 100-годишна, реставрирана с много внимание и любов, а за изграждането на новата са използвани автентични и еко материали. Общия брой на стаите е 5 - три двойни и две мезонетни.

Всяка стая е оборудвана с плазмен телевизор със сателитна телевизия, Wi-fi и собствен санитарен възел.

Къщата за гости предлага за Ваше удобство и незабравими преживявания – уютна, битова механа с голямо огнище, телевизор и кухненска част, оборудвана с печка, аспиратор, хладилник и нужната домакинска посуда, за да приготвите любимите си ястия.

Дворът е просторен и озеленен с цветя и много дървета. Можете да послушате песента на пойните птици, седнали под чардака с чаша топло кафе или чай.

Ако предпочитате събиранията на открито, то, може да поседнете под скътания в двора навес, където да се насладите на топли мръвки и други вкусотии, изпечени на „Вълчото” барбекю.

Заповядайте в „Старата България”, за да вкусите автентичният стил на Българина, топлината на семейното огнище и протегнатата ръка на Вековното национално достойнство...

Цените са за помещение на вечер:

Цялата къща: 380 лв.

Двойна стая: 60 лв. (мах. до 2 души)

Стая тип мезонет: 100 лв. (мах. до 4 души)

Над 2 нощувки: -20%

Без допълнителни доплащания за ползване на кухня, механа, барбекю и паркинг.

За официални празници: по договаряне

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Илина Аспарухова и Галин Генов
Илина Аспарухова и Галин Генов