Къща за гости Старата чешма

село Крушуна · община Летница, област Ловеч

Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма Къща за гости Старата чешма

Заповядайте при нас и ще се насладите на величествения водопад в село Крушуна! В близост се намира Деветашката пещера и пещерата Гарваница.

Намираме се на 5 минути пеша от водопадите и минералния басейн.

Стаи за гости Старата чешма разполага с леглова база от 10+8 места, разпределени в една четворна стая, една тройна стая, една двойна стая и студио 3+2 места. Всички са със собствена баня и тоалетна.

На ваше разположение са механа с напълно оборудвана кухня и камина за уютни, топли зимни вечери, а за лятна прохлада имаме и външно барбекю с пещ и детски кът.

Цените на нощувките са между 20 и 25 лева, като подлежат на договаряне в зависимост от продължителността на престоя, брой хора и сезон.

Насладете се на уюта и комфорта на една истинска и разпускаща почивка при нас!

За допълнителна информация и резервация позвънете.

Очакваме ви!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Славена Василева
Славена Василева