Къща за гости Старата къща

село Ботево · община Аксаково, област Варна

Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща Къща за гости Старата къща

Място за отдих Старата къща разполага с леглова база от 14 места (12 + 2).

Намира се в с. Ботево, на 30 км от гр. Варна и гр. Добрич.

Къщата е подходяща за семейни и приятелски почивки, и празненства, тиймбилдинги, детски рожден ден, ергенски и момински партита.

Къщата работи целогодишно.

Място за отдих Старата къща представлява красива каменна къща с басейн, зала за събирания с камина, просторна и цветна градина с паркинг, както и детски кът за най-малките ни посетители.

Къщата се състои от напълно оборудвана кухня, 4 уютно и приятно обзаведени стаи с климатик и TV, както и 3 санитарни възела.

Разположението на с. Ботево благоприятства за осъществяването на приятни разходки сред природата и посещение на местата в селото или в близост до него.

В селото се намира язовир Ботево, Ботевската река, храм "Св. Пророк Илия", пасище с красиви коне и само на 4 км от селото се намира Ботевския манастир "Св. Великомъченица Марина".

Къщата може да се наеме и за 1 нощувка.

При повече от 1 нощувка има отстъпка.

Цените не важат за Коледни, Великденски празници и нова година.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Надежда Ямболова
Надежда Ямболова