Къща за гости Старият орех

село Люляково · община Руен, област Бургас

Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех Къща за гости Старият орех

Ако се нуждаете от истинска почивка или просто искате да избягате от шума на големия град, заповядайте в къщи за гости "Старият орех", които са разположени в подножието на източна Стара планина, на 3 километра от река Луда Камчия. Намират се в южната част на село Люляково. Къщите са подходящи за спокойна семейна почивка сред природата.

Къща за гости "Старият орех" разполага с две самостоятелни къщи и механа, барбекю и отопляем басейн. Всяка къща има две двойни и една тройна стая, санитарен възел и локално парно отопление.

Капацитет - 14+2 гости.

Механата има кухненски бокс, открита камина, пещ и барбекю.

Комплексът разполага с просторна градина с изглед към склоновете на Стара планина. На 3 километра от селото се намира манастирски комплекс "Св. Йоаким и Анна". Има възможности за риболов и разходки в планината.

Настаняване след 14 часа.

Освобождаване преди 11 часа.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Златко Иванов
Златко Иванов