Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място Къща за гости Старо Място

Планинско спокойствие, уют и отдих. Това ще намерите в къща "Старо Място", сгушена в горите около язовир Кърджали, на 2 км. от село Пеньово през живописен горски път. Достигането до къщата изисква преминаване през 1 км. черен път, който отнема около 10 до 15 минути време за пътуване в зависимост от вида на автомобила. Отсечката е от неасфалтиран път, малко след разклона в село Пеньово.

Избягайте от шумотевицата и стреса на града, напълно усамотявайки се сред природата и наслаждавайки се на живописната гледка към язовира. Много уютна, реновирана селска къща, изградена от каменна зидария и дърво. В цялостния и облик и обзавеждане успешно са съчетани автентичният български дух от старо време и всички съвременни удобства, необходими за Вашия приятен и комфортен престой.

Озелененият двор и външното каменно барбекю, на дървени въглища и просторна веранда с гледка към язовир Кърджали, ще спомогнат за приятното прекарване с близки и приятели. Разполагаме и с напълно оборудвана вътрешна кухня (има готварска печка, хладилник, кафе машина, съдомиялна, посуда и прибори).

Къща Старо Място, разполага с леглова база 6+1 места, разпределени в 3 уютни двойни стаи с общ санитарен възел и разтегателен диван, достъп до интернет (Wi-Fi). Също така, в допълнение на основните легла, разполагаме и с детско креватче, за най-малките посетители (0-4 години).

Спалните помещения са разположени на втори етаж, а на първи се намират просторна и светла дневна стая с големи френски прозорци, с гледка към язовира, маса за хранене и напълно оборудвана кухня. Допускат се домашни любимци - безплатно.

Местността е идеална за риболов и разходки в гората по планинските пътеки.

При настаняване, има човек, който ще ви насочи към имота, ако пристигнете със собствена кола. Можем също така да ви осигурим място за паркиране в града (Кърджали) и транспорт до къщата срещу скромна допълнителна такса по договорка.

Заповядайте в Къща Старо Място! Тук пълноценно ще си починете в компанията на семейство и приятели, и в пълно уединение с природата!

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
сем. Маровски
сем. Маровски