Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди Къща за гости Стеди

Посрещнете Коледните или Новогодишните празници в къща за гости Стеди - Черноморец.

Къща за гости Стеди се намира в слънчевото курортно селище разположено в южната част на Бургаския залив, на 25 км. от Бургас и на 6 км. от древния град Созопол. Удобна магистрала свързва селището с Бургас, тук ще Ви предложим всички удобства, за да е приятна и спокойна Вашата почивка.

Предлагаме настаняване в 6 стаи (до 18 човека) със самостоятелен санитарен възел, КТ, плазмен телевизор, климатик, интернет, тераса.

Къщата разполага със огромна трапезария с печка с дърва, голям плазмен телевизор, интернет и кабелна телевизия, голяма маса със пейки, санитарен възел за гости, и обзаведена кухня с печка, хладилник, съдомиялна, пералня, кафемашина и микровълнова.

Къщата се предлага за ползване цялата при настаняване за не по-малко от 2 дни.

Цена за Нова година:

- за 2 нощувки 2000 лв.

- за 3 нощувки 2200 лв.

Офертата ни включва ползване на къщата без изхранване

За резервация - 30 % капаро.

Цялата сума за плащане - до 22.12.2021;

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Интернет:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Семейство Павлови
Семейство Павлови