Къща за гости Стера Къща за гости Стера Къща за гости Стера Къща за гости Стера Къща за гости Стера Къща за гости Стера Къща за гости Стера Къща за гости Стера

Разположена на 550 м. надморска височина в село Ичера общ. Сливен, "Къща Стера" се намира на 111 км. от гр. Бургас, 25 км. от Сливен, 20 км. от с. Жеравна.

На своите гости предлагаме две двойни и четири тройни стаи. "СТЕРА" разполага с напълно оборудвани функционална кухня (включително миялна машина), барбекю и битова механа с камина. Гостите ползват безплатен интернет и паркинг в къщата, двор с тревна площ за игри, безплатно кафе и чай, както и малък басейн + сауна.

Разпределението и удобствата в къщата създават идеално място за комфортна почивка на село, за приятелски семейства, весела компания, колеги или няколко дни с любимите хора. В нея цари хармония между традиционния български дом и удобствата на модерния бит! Тук ще прекарате една незабравима почивка на чист въздух и тишина!

Наред със спокойствието и тишината, любителите на различни видове спортове могат да изкарат незабравими минути в колоездене, еко-туризъм, пикник или риболов. Река Камчия предлага идеални условия за лов на раци.

А това е само малка част от всичко, което ние с щедро гостоприемство, много положителен заряд и щипка любов сме подготвили за Вас!

Посетете ни и в Facebook

https://www.facebook.com/steraichera/

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Радка Господинова
Радка Господинова