Къща за гости Столетникът

село Ягодина · община Борино, област Смолян

Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът Къща за гости Столетникът

"Столетникът" е уютен дом, в който можете да намерите спокойствието, което търсите. Къщата се намира на място, от където се открива прекрасна гледка към селото и част от околностите му. При отсядане в Столетникът, Вие имате възможността да посетите забележителностите на тази красива част от западни Родопи, а именно перлата на Родопите "Ягодинската пещера", "Буйновско ждрело" и "Триградското ждрело" с пропастната пещера "Дяволско гърло".

Къщата разполага с пет стаи, две стаи с две легла, две спални и една стая със спалня и едно легло (тройка), с отделни санитарни възли, телевизор и интернeт. Общо 11 места.

"Столетникът" предлага вкусни ястия от Българската традиционна и Родопската кухня. На разположените на гостите са барбекю и скари, който може да използват за пъстървата, която сте хванали от бистрата река или купили от някой рибарник.

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
къща "Столетникът"
къща "Столетникът"