Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов Къща за гости Столетов

Къща за гости "Столетов" се намира на историческия връх Шипка, на самия паркинг. Разделя трудното пътуване между Габрово и Шипка на две и предлага уют и приятна обстановка за отмора.

Къщата разполага с един апартамент и три стаи, всяка със собствен санитарен възел, телевизор с плосък екран и интернет. За да се наслаждават гостите на красивата гледка на суровата Стара планина през всички сезони, на тяхно разположение са две зали за събирания и похапване. А ако искате незабравими купони до зори, можете да се възползвате от уюта и топлината на камината.

За добрите домакини и неуморните кулинари е на разположение напълно оборудвана кухня: печка, котлони, микровълнова, съдомиялна, кафемашина и др.

Отоплението е локално парно. За любителите на скарата има външно барбекю на дървени въглища. Ако случайно не ви се готви и искате да се насладите на почивката си, можете да си поръчате кетъринг от нашия ресторант, който се намира на 50 м. от къщата.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
Две зали за празненства една с 15 места и една със 30 места общо 45 човека.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Красимира Мастева
Красимира Мастева