Къща за гости Стоянова къща

село Главатарци · община Кърджали, област Кърджали

Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща Къща за гости Стоянова къща

Къща за гости "Стоянова къща" предлага отлични условия за една незабравима почивка, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място в живописната местност на село Главатарци разположено в Родопите, на брега на язовир Кърджали. Уютната и изискана обстановка, прекрасния изглед към язовира, отличните условия за риболов, отдалечеността само на 7 км от гр. Кърджали, както и близостта на множество исторически и природни забележителности, превръщат къщата за гости "Стоянова къща" в един приятен избор за Вас и вашето семейство.

Къща за гости "Стоянова къща" е с капацитет на легловата база 13+2 души. Първият и вторият етаж са с отделни входове, а в градината е изградено малко езерце.

До къщата се стига по асфалтов път, разполага със собствен паркинг и прекрасна градина.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона