Къща за гости Стояновата къща

град Елена · община Елена, област Велико Търново

Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща Къща за гости Стояновата къща

Стояновата къща се намира в спокойна и тиха улица в началото на китното градче Елена. Къщата е напълно реновирана през 2018 и е оборудвана с всичко необходимо за вашият престой.

Разполага със санитарен възел, 3 двойни стаи, от които една с едно двойно легло, а останалите две - с по две единични. На Ваше разположение е и напълно оборудвана кухня, както и трапезария за около 10 души.

Къщата разполага с барбекю и джакузи. Ползването на джакузи през зимния сезон се заплаща допълнително. Цена 70 лв. на ден.

В Стояновата къща имате възможността да се насладите на спокойствието на Еленския Балкан без да се отдалечавате от града. Само на 5 минути разстояние с автомобил можете да откриете множество супермаркети, магазини, механи, музеи и други от над 140 възрожденски паметници на културата.

Района разполага с множество еко пътеки, където може да се разходите сред живописната природа към Марков камък, Христовски водопад, Раюв камък и др.

В близост до град Елена се намира и язовир Йовковци, един от най-големите язовири в България, зарибен с над 10 вида риби.

Местоположение:
Цялата къща: 7 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Павлина Коева
Павлина Коева