Къща за гости Св. Св. Петър и Павел

село Раздел · община Елхово, област Ямбол

Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел Къща за гости Св. Св. Петър и Павел

Добре дошли в самостоятелна къща за гости „Св. Св. Петър и Павел”, село Раздел!

Там, където времето не се измерва в часове, а в безгрижие и уют.

Къщата се намира в село Раздел, община Елхово, в подножието на двете планини Странджа и Сакар. Заобиколено е от борови и смесени гори, където животинският свят е все още необезпокоен. Често могат да се срещнат сърни, елени, глигани и още много диви животни. Подходящ район за лов и риболов. През селото минава и един от притоците на река Тунджа. Общинския център Елхово е на 16 км, ГКПП Лесово е на 40 км, близка дестинация е и пазара до Одрин, областния център Ямбол е на 53 км, а от Бургас е на 100 км.

Kъща за гости „ Св. Св. Петър&Павел” е разположена самостоятелно в подножието на красива скала, заобиколена от иглолистни дървета, богата растителност и чист въздух в изобилие. Къщата е изградена от екологично чисти естествени материали – дърво, камък и глина, които придават уют и топлина. Всички мебели в къщата са уникална ръчна изработка от масивно дърво: дъб , череша, явор и орех.

Настаняване

Kъщата се състои от два етажа. На 1-ви етаж се намира просторна трапезария с френски прозорц , голяма веранда с изглед към парка, външна трапезна маса, външно барбекю /пещ/, чеверме, котлони на дърва.

Трапезарията разполага с уникална 4- метрова маса ръчно изработена от стар орех, широки миндери, стилна камина, 65 инчов LED Ultra HD TV, музикална уредба, WC и модерно оборудвана кухня, маса за шах и кът за деца.

Кухнята е напълно оборудвана и разполага с :

*Голям хладилник с фризер

*Електрическа фурна

*Индукционни котлони – 3 броя

*Аспиратор

*Съдомиялна

*Електрическа кана

*Тостер

*Микровълнова печка

*Кафе машина за еспресо плюс кафе Ришар – 25 бр.

*Пълен комплект сервиз за хранене, чаши, прибори и необходимата посуда

На 2-ри етаж къщата разполага с 8 двойни стаи. Капацитетът е 16 човека. Като всяка от 8-те стаи е уникална и носи името на различно по вид дърво: Балкански Явор, Ясенолистен Явор, Череша, Дива Череша, Череша Ван, Стария Дъб, Белия дъб, Зимния дъб

Всяка от стаите разполага:

Самостоятелна спалня - две от стаите са със цял матрак, а останалите шест са събрани легла тип спалня

Висококачествени удобни матраци с алое вера и възглавници

Висококачествено спално бельо от памук

Отворен гардероб

Тоалетни принадлежности/ шампоан , душ гел /

Баня с душ

LED телевизор

Безплатен Wi-Fi

Изглед към парк или планина

Ценoва политика:

Минимум престой от 2 нощувки

Резервацията се гарантира с депозит от 50% от общата сума, платени до 3 дни след потвърждение от наша страна.Остатъка се заплаща на място

Анулация:

Може да анулирате резервацията си безплатно 30 дни преди датата на пристигане. След този период заплатеното капаро не се възстановява.

Капацитет: 16 гости. Допълнителни гости не се допускат!

Депозит Щети:

При направена и потвърдена резервация се изисква възвръщаем депозит в размер от 700 лв. Възвръщаемия депозит се връща по време на напускане на гостите. В случай на нанесени щети по време на престоя, депозита не се възстановява. Задържането на депозита не отменя правото на собственика да потърси обезщетение от госта до пълния размер на нанесените щети.

Настаняване: след 14.00

Напускане : до 12.00

Пушенето в къщата не е разрешено!

Правила за ползване и общи условия

За Вашия отличен и безопасен престой , моля запознайте се със следните правила:

*Моля подържайте къщата чиста, като добър стопанин. По време на престоя Ви тя е ваша.

*При напускане, моля оставете общите помещения и кухня почистени в добър вид.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Семейни празненства
  3. Хоум офис
Условия за повеждане на събития:
Цените не важат за Великден, Коледа, Нова година, 8 декември и официалните почивни дни!
За специални оферти може да се свържете с нас по телефон или имейл.
* Къщата се отдава самостоятелно под наем за минимум две нощувки.
* Пушенето вътре в къщата е забранено.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Димитър Попов
Димитър Попов