Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена Къща за гости Света Елена

Къщи за гости "Света Елена" се намират в с. Бръчковци. Непосредствената близост на язовир Йовковци до къщи "Света Елена" позволява на всички любители на риболова да опитат своя късмет, както и да се насладят на уникалния природен пейзаж.

На Ваше разположение са четири самостоятелни къщи с веранди, два басейна, просторно общо помещение за 24 човека с кухненски бокс и санитарен възел в двора на къщите, паркинг и озеленен терен.

Всяка от четирите къщи е с капацитет 6 места, 3 спални – всяка със собствен санитарен възел.

В модерно оборудваните кухни може да изпитате Вашите кулинарни умения и да зарадвате Вашата компания.

За следобеден отдих са подходящи всекидневните, снабдени с цифрова телевизия и комфортни мебели.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
Къщи: 4
Интернет:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
 Илиева
Илиева