Къща за гости Света Марина

село Крапец · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина Къща за гости Света Марина

Комплекс Света Марина се намира в тихото рибарско селце Крапец, разположено на десетина км. от гр. Шабла. Мястото е тихо и спокойно и предлага много възможности за почивка, спорт и туризъм. На около километър разстояние от тук се намира брега на морето.

Разполагаме с 4 вили. Всеки етаж от вилите представлява апартамент за гости, подходящ за настаняване на четирима души.

Във всяка от вилите осигурихме комфорт и удобства. Апартаментите се състоят от спалня с двойно легло, уютна дневна с удобен разтегателен диван, отлично оборудвана кухня, климатик, телевизор, самостоятелна баня с душ кабина и тоалетна.

Всеки от апартаментите разполага с индивидуален вход и самостоятелна външна тераса с обособен уютен кът за хранене на открито. Комплексът е реновиран през 2020 г.

Паркингът за клиентите на комплекса е безплатен. Комплексът разполага с добре оформена зелена градина с много цветя, подходяща за игри и забавления.

Комплекс Света Марина разполага с беседка, барбекю, детски кът и открит малък басейн. Пред комплекса има игрище за футбол. Хранителният магазин е в непосредствена близост.

Комплексът посреща гости през цялата година.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
апартаменти: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Кремена Кръстева
Кремена Кръстева