Къща за гости Свети Димитър

село Черни Осъм · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър Къща за гости Свети Димитър

Къщата се намира в село Черни Осъм, община Троян, на 500 метра от Троянския манастир, махала Стругът.

Къща за гости Свети Димитър, намираща се до гр. Троян, в полите на Троянския балкан – Стара планина, до Троянския манастир, съчетава уют на традиция, спокойствие и стил. Къщата се намира на 15 км. От гр. Троян, град с богато културно историческо наследство, в село Черни Осъм, махала Стругът. Ще Ви предложим една незабравима пълноценна и зареждаща почивка на планина целогодишно, сред свеж планински въздух и мек климат на троянския балкан.

Капацитета на къщата е 14 души. Всяка стая е обзаведена с различен интериор. Индивидуалното решение за всяка стая. В стаите не се пуши, така ще се насладите още повече, на кристалния планински въздух. Къща за гости Свети Димитър е уютен и панорамен семеен хотел.

Всяка стая има тераса, с прекрасна гледка към величествените планински склонове. Стаите са четири двойни (две от тях със спалня и две с единични легла), със самостоятелни санитарни възли във всяка стая и две тройки с общ санитарен възел.

Във всяка стая има LCD телевизор с кабелна телевизия, интернет, отопление – локално парно, гардероб и тераса откриваща красива природа. Стаите са светли и топли през зимата, благодарение на локалното парно. А през лятото стаите носят прохладата на Балкана.

В стаите не е позволено тютюнопушенето, с оглед на това, че къщата е посещавана от семейства с деца, както и непушачи.

В къща за гости Свети Димитър има стилна и уютна механа в битов стил, на разположение на гостите на къщата , в който ще се почувствате като у дома си. В нея има: камина, локално парно, музикална система, 55 инчов плазмен телевизор, кабелна телевизия и интернет, отделен санитарен възел, трапезни маси и столове, и ъглови сепарета.

Механата е много е просторна. В нея можете сами да приготвите храната си в напълно оборудвана кухня оставена на ваше разположение, която разполага с фурна, котлони, голям хладилник с фризер, кафе машина, миялна машина, тостер, ел. кана и е оборудвана изцяло с необходимата посуда.

Работим с кетъринг фирма, от която може да заявите храната си, фирмата има прекрасно и здравословно меню, много подходящо и за вегетарианци и деца, както и за хора, загрижени за своето здраве. Ние също сме готови да приготвим храната ви, с предварителна заявка за това и предпочитание за меню от вас.

На двора има барбекю, с камина и пещ, където може да приготвите незабравими специалитети на жар и в пещта. То е изградено изцяло от камък, който в горещите летни вечери носи прохлада и уют. В голямата градина с барбекю, ще се насладите на пролетните и летни дни и нощи. Общата площ на двора е два декара, през пролетта може да се насладите на чистия въздух и красивата природа.

Къща за гости Свети Димитър разполага още с паркинг. Неограничен достъп до интернет.

На ваше разположение са шах и табла, батут и басейн за горещите летни дни.

Природата и красотата на Троянския Балкан е навсякъде в нейното естество и Вие се докосвате до нея, седейки на терасата, съзерцавайки величествената гледка, която се открива пред Вашите очи, отпивайки глътка сутрешно кафе. Дишате свеж и чист планински въздух, съчетан с тишина и спокойствие.

Сред ридовете на Стара планина сте, в красивия Троянски Балкан, разхождайки се по горските пътеки, наслаждавайки се на девствеността на природата, в един следобеден ден.

Калдъръмен път води до къща за гости Свети Димитър - Вашето място за релакс, обгърнато в спокойствие и тишина, сгушено в полите на Балкана.

След Свети Димитър остава само вълшебството на природата и планината и красотата на Троянския Балкан. Изберете ни, за да прекарате една зареждаща почивка на планина.

В къща за гости Свети Димитър Ви е осигурена нужната доза спокойствие, тишина, чист въздух, бягство от забързаното ежедневие и динамика на града.

За ценители на една различна вдъхновяваща почивка сред красотата на Троянски Балкан!

Механата е изцяло със самостоятелен вход, камина, самостоятелна кухня оборудвана с всичко необходимо и посуда за капацитета ѝ. (Механата се ползва при наемане на цялата къща)

Отоплението на къщата е с парно, за което гостите нямат ангажимент да се грижат, то е наш ангажимент.

Дворът е просторен 2 дка.

Къщата не е подходяща за шумни компании!

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Димитър Вачев
Димитър Вачев