Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги Къща за гости Свети Георги

Къща за гости "Свети Георги" се намира в село Буйновци на 9 км. от град Елена, на 50 км. от Вeлико Търново и на 35 км. от град Твърдица. Сгушена сред полите на централна Стара планина, къща за гости "Свети Георги" умело съчетава модерна и уютна обстановка с опияняваща природна картина.

При нас може да избягате от забързаното ежедневие сред спокойствието, тишината и чистия въздух на Еленския Балкан.

Изгледът на юг към билото на Стара планина с връх Чумерна, на запад дори до Шипка, музейните комплекси на възрожденския град Елена – спират дъха и напомнят за славното минало на нашето отечество.

Скъпи гости,

капацитетът на къща за гости "Свети Георги" е 14 души, на разположение са четири двойни и две тройни спални, за Ваше удобство всяка от спалните е със собствен санитарен възел и тераса, с изглед към необятните красоти на Еленския Балкан.

За Вас, скъпи кулинари, сме Ви предоставили модерно-оборудвана кухня, където може да покажете Вашите умения и да зарадвате компанията си.

Всекидневната е обзаведена с комфортни мебели и цифрова телевизия. Подходяща е както за партита, така и за заслужена почивка.

В къщата има възможност за използване на 2 разтегателни легла, които се заплащат допълнително.

Няма интернет и обхват на Глобул.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
 Илиева
Илиева