Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно Къща за гости Тарно

"Тарно" е самостоятелна къща за гости в топ центъра на Велико Търново. Намира се на тиха калдъръмена уличка, на една минута ходене пеш до централната улица на града.

Емблематичните "Самоводска чаршия" и улица "Гурко" са на по- малко от 300 м, а за да посетите най-големите забележителности на Велико Търново - Царевец и Трапезица не е необходимо да използвате транспорт.

На Ваше разположение са две удобни стаи. Всяка разполага с широка спалня, разтегателно канапе и място за детска кошара. Ако пътувате с малки дечица, ние ще ви осигурим кошарки, стол за хранене и играчки. Кухнята е напълно оборудвана с всички прибори, фурна, котлони, хладилник, тостер, нагряваща кана, еспресо машина. Разполагате и с разтегателен диван, подходящ за още двама човека.

Сутрин, с чаша ароматно еспресо, може да се насладите на панорамната гледка към града и Патриаршията на Царевец от терасата, а вечер - 50 кв. м градина с барбекю ще допълни почивката Ви, с допълнително чувство на уют и удобство!

"Тарно" не е поредното местенце, което ще се чудите дали да наемете във или около Велико Търново. "Тарно" е перфектната симбиоза между избора Ви за градска квартира, за екскурзия с опознавателна цел и къща, в която ще отпочинете, като че ли сте избягали от градската шумотевица.

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Цветелина Пренгова
Цветелина Пренгова